Hanna Voutilaiselle ravitsemus on intohimo

Olen ollut mukana VitaMiinoissa yrityksen perustamisesta saakka. Pohjaksi suoritin yrittäjän ammattitutkinnon. Olen vastannut talous- ja toimistotöistä kaikki nämä vuodet ravitsemusterapiatyön lisäksi. Päivääkään en ole katunut. VitaMiinat on joustava työpaikka, joka mukautuu kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Vuosiin on mahtunut monenlaista mielenkiintoista työtä, eniten olen olen tehnyt töitä terveyskeskuksissa. Vuosien saatossa olen opiskellut paljon ja hankkinut koulutusta ulkomailta. Nykysin teen töitä pääasiassa Antioksidanttiklinikalla Helsingissä ja Tampereella ja siihen tarkoitukseen olen perustanut oman toiminimen. Vielä ei ollut VitaMiinojen aika kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi, kun olemme niin vahvasti asemoituneet Pirkanmaalle.

Hanna Voutilaiselle ravitsemus on intohimo
Siirry sivun alkuun