Katja Karppinen esittäytyy

Olen hoitovapaalla oleva vitamiina. VitaMiinojen jäsen olen ollut vuodesta 2014 alkaen ja työskennellyt osuuskunnan kautta usealla eri sektorilla: perusterveydenhuollossa, ylioppilasterveydessä ja yksityisillä terveysasemilla. Tätä ennen työkoemusta on karttunut myös sairaalasta ja kolmannen sektorin toiminnasta Keliakialiiton ravitsemusasiantuntijana toimiessani. Monipuolisen potilastyön ohella erilaiset luennot ja projektit ovat olleet maustamassa työarkea. Nämä ovat erityisesti oman mielenkiintoni kohteita ja kartutan mielelläni jatkossakin esiintymiskokemustani erilaisten luentojen, teematapahtumien, tms. parissa.

Yksilön ravitsemusohjauksessa keskityn asiakkaan kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen kannustaen ja yhdessä keskustellen, maalaisjärkeä unohtamatta. Tavoitteenani on tukea asiakkaita motivoiden löytämään itselle sopivan tavan syödä terveyden edistämiseksi ja jaksamisen ylläpitämiseksi. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovatkin ravitsemuspsykologia, painonhallinnan haasteet sekä syömishäiriöt.

Katja Karppinen esittäytyy
Siirry sivun alkuun