Petra etsii ratkaisuja

Olen VitaMiinojen kuopusjäsen. Osuuskunnan jäsenenä olen ollut vuodesta 2019. Tarjoan osuuskunnan kautta ravitsemusterapiapalveluja Tampereella Terveystalossa, Pirtessä ja Pihlajalinnassa. Suurin osa työajasta menee työterveysasiakkaiden parissa. Lisäksi pidän pari päivää kuukaudessa ravitsemusterapeutin vastaanottoa Janakkalan terveysasemilla. Toimin myös VitaMiinojen hallinnonhoitajana eli vastuullani on VitaMiinojen talous- ja toimistotyöt. Yksilövastaanottojen ohella ryhmäohjaukset, ravitsemusluennot sekä erilaiset projekti- ja kehittämistyöt ovat tervetulleita. VitaMiinojen tarjoama työn vaihtelevuus ja monipuolisuus pitääkin työnteon motivaatiota ja mielenkiintoa mukavasti yllä.

Omia erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat ravitsemuspsykologia ja erityisesti syömistä ohjaavat tekijät, urheiluravitsemus, allergiat ja pikkulasten ravitsemus. Kouluttaudun parhaillaan ravitsemusterapeutin työn ohella ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, joka tukee loistavasti voimaannuttavaa ja asiakkaan kanssa yhdessä ratkaisuja etsivää tapaani työskennellä. Ratkaisukeskeinen terapia antaa hyviä työkaluja muun muassa tunnesyömisen pulmiin ja elämäntapamuutoshaasteisiin, joita näkyy monesti vastaanotollani. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja kokonaisvaltaisesta terveyden edistämisestä.

Petra etsii ratkaisuja
Siirry sivun alkuun