Tervetuloa tutustumaan palveluihimme

VitaMiinat on 20-vuotias ravitsemusterapiapalveluja tuottava osuuskunta. Osuuskunnassa on kaikkiaan yhdeksän jäsentä, kaikki laillistettuja ravitsemusterapeutteja. Yritys perustettiin 20-vuotta sitten tilanteessa, jossa ravitsemusterapeutin palveluita ei ollut saatavilla kaikissa Pirkanmaan kunnissa. Ajan hengen mukaan VitaMiinat alkoi tuottaa palveluita useampaan kuntaan ostopalveluna. Nykyisin toimimme pääasiassa työterveyshuollossa yksityisten terveyspalveluyritysten kumppaneina. Kuluneiden kahdenkymmenen vuoden aikana VitaMiinat on ollut luotettava ja osaava kumppani ja vastannut erilaisten toimijoiden tarpeisiin joustavasti.

Lisää tietoa meistä ja palveluistamme löydät tämän sivuston välilehdiltä.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme
Siirry sivun alkuun