Katja Sassi-Pyykkö esittäytyy

VitaMiinat on ollut työnantajani nyt 20-vuoden ajan. Kun osuuskunta vuonna 2001 perustettiin, oli Pirkanmaalla useita nuoria kollegoita, mutta ei vakituisia työsuhteita. Tarvetta ravitsemusterapiapalveluille kuitenkin oli. Joukkovoimalla ja kollegoiden rohkaisemana päädyin perustamaan yritystä, jonka tavoitteena oli tuottaa tarvittavat palvelut kunnille, kuntoutuskeskuksille, muille terveydenhuollon toimijoille ja järjestöille – joustavasti ja tarpeen mukaan. Kuntien ostopalvelut muodostivat pitkään yrityksen kivijalan. Yritys pystyi työllistämään päätoimisesti kolme ravitsemusterapeuttia. Itse olen toiminut osuuskunnan johtotehtävässä suurimman osan aikaa. Tasa-arvoinen ja kevyt organisaatiomme on antanut vapautta toimia joustavasti ja itsenäisesti. Yhteinen verkostomme on ollut tärkeä voimavara ammatillisesti ja yhdessä olemme luoneet kaikille mieleisen työpaikan.

Työurani on nyt lähes saman mittainen kuin yrityksemme ikä. Vaihtelevat työtehtävät ovat pitäneet innostustani yllä ja olen kiitollinen kaikista vuosiin mahtuneista kokemuksista. Tällä hetkellä työskentelen kuntoutuksen parissa ja koen saavani käyttää omia vahvuuksiani ja laajaa kokemustani monipuolisesti. Osuuskunnan kautta teen työterveyhuollon asiakastyötä Terveystalossa ja Pirtessä Tampereen seudulla. Nautin työstäni ja olen mielelläni palveluksessasi!

Katja Sassi-Pyykkö esittäytyy
Siirry sivun alkuun