Petra Salmisen terveiset

Olen VitaMiinojen kuopusjäsen. Osuuskunnan jäsenenä olen ollut vuodesta 2019. Olen kahden pienen lapsen äiti ja tällä hetkellä hoitovapaalla. Palailen töihin Terveystalon iltavastaanottojen merkeissä tulevana syksynä. Alkuvuodesta 2022 tarjoan jälleen osuuskunnan kautta ravitsemusterapiapalveluja laajemmin muun muassa Tampereella Terveystalossa, Pihlajalinnassa sekä Pirtessä. Suurin osa työajasta menee työterveysasiakkaiden parissa. Yksilövastaanottojen lisäksi ryhmäohjaukset, ravitsemusluennot sekä erilaiset projekti- ja kehittämistyöt ovat tervetulleita. VitaMiinojen tarjoama työn vaihtelevuus ja monipuolisuus pitääkin työnteon motivaatiota ja mielenkiintoa mukavasti yllä. 

Omia erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat urheiluravitsemus, allergiat, pikkulasten ravitsemus sekä ravitsemuspsykologia. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja kokonaisvaltaisesta terveyden tukemisesta. Aikaisemmin olen työskennellyt ravitsemusterapeuttina sairaaloissa sekä terveyskeskuksissa, joista minulle on karttunut hyvin laaja-alaisesti kokemusta niin sairauksien hoidon kuin ennaltaehkäisevänkin ravitsemushoidon osalta. Voinkin siis kutsua itseäni ravitsemuksen moniosaajaksi. 

Petra Salmisen terveiset
Siirry sivun alkuun